55 Lei (TVA inclus)
Stoc epuizat
Cabernet Sauvignon 2016
Vin maturat in butoi din stejar romanesc dupa o rețeta proprie cramei noastre. De culoare rosu-visiniu intensa si un gust deosebit care integreaza perfect cele 15,1% grade. Recomandat asociat în general la carne rosie, fripturi sau gratar în sânge, mâncăruri grase, piept de rata, midii, branzeturi aromate, salate de legume amărui si deserturi de ciocolata (de preferat neagră, amăruie).
Se consumă preferabil la o temperatură de 16 – 18 grade C.
Informatii aditionale
Regiune | Muntenia |
---|---|
Clasificare | DOC Dealu Mare |
Volum | 750ml |
Culoare | rosu |
Soi Strugure | Cabernet Sauvignon |
Tipul Vinului | Sec |
Anul Recoltei | 2016 |
Volum Alcoolic | 15.1% |
Baricat | Da |
Aspect Gustativ | vanilie, cuisoare, cirese negre, coacaze, scortisoara |
Aspect Olfactiv | scortisoara, cirese negre, vanilie |
Aspect Vizual | Rosu rubiniu |
Recomandare pentru decantare | 15 minute |
Temperatura de servire | 16 grade C |
Potential de invechire | 5-25 ani |
Temperatura de pastrare | 16-20 grade C |
Sedimente | Posibil depuneri |
Recomandari pentru asociere culinara | Branza (tip Gouda, Cheddar), Carne rosie (Miel, Vita, Vanat), Legume (Fasole verde, linte), Condimente (Coriandru, Turmeric, Chimen) |